guru-overflakee.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Advertentie
 
STEM OP:
 
 
OP NEIL YOUNG'S
LIVING WITH WAR PAGE
( nu 128 v/d 700)
DANK JE
 
Praktijk voor welzijn
 


Hatha Yoga,
Hollistische- en Voetreflexmassage

 

 

Live8, de finale:"Zingen tot je een ons weegt".
De laatste Live8 zit er al weer 2 maanden op. Ik had op snoedel de belofte gedaan dat hier de finale gespeelt zou worden. Wel hier is ie dan:
Zoals menig scepticus heb ook ik mijn vraagtekens bij een concert als Live8. Zeker omdat het de dialoog zoekt met de grootste corupte "gang" van deze aardbodem, De G8.
De inleiding tot deze finale is een artikel wat ik las op WWW.fromthewilderness.com getiteld Eating Fossil Fuels . Hierin wordt uit de doeken gedaan dat de wereld voedselproduktie direct of indirect voor 80 % afhankelijk is van aardolie. Denk daarbij aan kunstmest, vervoer van producten, landbouwmachines enz. Wanneer we er van uit gaan dat de  olieproductie over zijn piek is, wat gezien de steeds stijgende benzineprijzen niet onwaarschijnlijk is, zeker nu de saöedies toe hebben gegeven dat ze de productie niet verder op kunnen schroeven en ook iedere chinees binnenkort een auto voor de deur heeft staan, is het niet onwaarschijnlijk dat de fossiele brandstof zeer snel uitgeput is. Het zal dus niet lang duren of onze voedselproduktie zal rechtstreeks getroffen worden door een olieschaarste. Dit is veel verontrustender en maakt de laatste live8 tot een wassen neus.
 
Alleen al dit gegeven in ogenschouw genomen, denk ik dat we binnen afzienbare tijd allemaal op het live8 podium staan. Omdat er aan iedere deelnemer een broodje naar afloop belooft is. Misschien vraag je jezelf af wie er dan het publiek vormen. Dat kan ik je best wel verklappen. kijk maar eens op www.niburu.nl . Links op de pagina vind je een index. Helemaal onderaan staat de link bilderberg group. Dat is de voorste helft van het publiek. Achter de link het complot vind je namen van het overige publiek. Dus gauw de repetitieruimten in. Voor je het weet kun je zingen tot je een ons weegt en ook dan zit het einde van de voorstelling er nog niet op.
Er wordt overigens gefluisterd dat de support-act op dit festival een zeer ontgoochelde Jan Peter zal zijn.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl