guru-overflakee.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Advertentie
 
STEM OP:
 
 
OP NEIL YOUNG'S
LIVING WITH WAR PAGE
( nu 128 v/d 700)
DANK JE
 
Praktijk voor welzijn
 


Hatha Yoga,
Hollistische- en Voetreflexmassage

 

 

free downloads
 
That's what I love to do in the morning!
 
Zoals belooft wat meer info over mijn eigen muziek. Ik hen op esnipes een account aangemaakt waar je van alles kunt uploaden en op het web zetten. Hier zijn de uploadmogelijkheden beperkt, vandaar.
In de loop der jaren heb ik zo'n 250 compositie's gemaakt die ik allen wel met of zonder vrienden op een of andere manier heb gedownload. Mensen die houden van West-coast music en singer songwriter moeten beslist eventjes de tijd nemen om te luisteren. Maar ook heb ik er circusmuziek van eigen hand en instrumentaaltjes op staan. Je kunt de muziek downloaden als ie je bevalt. Wel vind ik het leuk daar iets van te vernemen omdat ik benieuwd ben wat voor leven mijn songs gaan leiden. In de loop der tijd zal het aantal downloads nog wel uitbreiden. Namen van Bands waarin ik gespeeld heb: The Diehards, Graham, Hypocrite Hippies en het muziekproductie bedrijf parblue. Wanneer je op zoek bent naar muziek voor het een of ander. Bv achtergrondmuziek voor de website, of een musicscore voor een van je filmpjes kun je hierover contact met me opnemen veel luisterplezier.  I hope U like it http://www.esnips.com/web/henksmusic
Helaas verschijnt maar 1 artikel in beeld. je kunt de andere artikelen lezen door op de button "all posts" te klikken. Wanneer je een bestand wil beluisteren raad ik je aan dit in een nieuw venster of teb te openen.
Veel plezier
 

Reacties

guru-overflakee op 27-10-2006 12:23
echt gefasineerd is men niet door deze muziek ....helaas.
Ik heb nog niet 1 opdracht binnen
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl