guru-overflakee.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Advertentie
 
STEM OP:
 
 
OP NEIL YOUNG'S
LIVING WITH WAR PAGE
( nu 128 v/d 700)
DANK JE
 
Praktijk voor welzijn
 


Hatha Yoga,
Hollistische- en Voetreflexmassage

 

 

Zelfs NU jij manipuleert !!
Tot mijn ontsteltenis ontdek ik dat NU JIJ , Gemaakt om je mening te ventileren en uit te nodigen tot het deelnemen aan de maatschappelijke discussie, Zich schuldig maakt aan manipulatie, door artikelen die veel stemmen hebben gekregen gewoonweg niet op te nemen in de lijst van best gewaardeerde artikelen. Ter illustratie 2 plaatjes, practisch door mij hoogst persoonlijk gemaakt met een tussenliggende tijd van ten hoogste 1 minuut.
Afbeelding 1:
 
We zien hier duidelijk dat het artikel over het koningshuis 17 uur geleden gepost is, en 36 stemmen heeft. Het staat korter op Nujij.nl Als het Wilders artikel, dus het kan niet zijn dat het artikel er niet tussen staat omdat het "te oud"zou zijn, zoals afbeelding 2 laat zien
 
Nee, hier wordt duidelijk gebruik gemaakt van de mogelijkheid de publieke opinie te beinvloeden door berichten met opzet niet op de voorpagina van Nu jij .nl te zetten. Nog sterker, Hij wordt helemaal niet opgenomen in de lijst Best gewaardeerd. Zo is het dus gesteld met door de media ingeroepen mogelijkheden om mensen het IDEE te geven dat hun mening telt. Ik vraag me af of dit artikel nu ook weggemoffeld wordt, dus aub stemmen op dit artikel op nu jij om de waarheid boven tafel te krijgen.!
 Fijne dag iedereen!

Reacties

Parijs op 24-10-2010 16:25
:P en je bent er nu al uit geknaalt door nujij.
Ik moetst je opzoeken dmv goolge chache, nunietaanbeginnen :)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl